Sådan håndterer Google Classroom den øgede brug

Sidst opdateret: 9/8/2021

Som følge af COVID-19-krisen benytter flere skoler over hele verden fjernundervisning, og det har medført en markant stigning i brugen af Google Classroom. Vi arbejder døgnet rundt for at holde de tjenester, du har brug for, f.eks. Classroom, i gang, så du får den bedst mulige oplevelse.

Hvis du oplever problemer med ydeevnen, når du bruger Classroom, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at Classroom kun er åben på én browserfane ad gangen.
  • Luk vinduer eller faner, du ikke bruger.
  • Afbryd forbindelsen til ekstra enheder på dit Wi-Fi-netværk.
  • Få adgang til Classroom offline. Dette er kun muligt i Android-appen.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende Classroom, kan du gå til Classroom-forummet.