Wilt u onderwijs op afstand opzetten? Meer informatie

Set up Meet for distance learning

Meet gebruiken voor onderwijs op afstand

Uw school of organisatie kan Google Meet gebruiken voor videovergaderingen van docenten en leerlingen. Als u Google Workspace for Education Fundamentals of Google Workspace for Education Plus gebruikt, kan een videovergadering maximaal 300 uur duren.

Als docenten Meet gebruiken voor onderwijs op afstand, kunnen ze het volgende:

• Videovergaderingen starten en eraan deelnemen in Classroom via een speciale link voor hun lesgroepen
  • Moderatiefuncties gebruiken om deelname te beheren
  • Deelnamerapporten bekijken
  • Een videovergadering starten vanuit Gmail
  • De toegang tot videovergaderingen beheren

Opmerking: Education Fundamentals-gebruikers hebben tot eind 2021 toegang tot opnamen.