Öppna Google Drive-mappen som elev

Den här artikeln riktar sig till elever.

I Google Drive-mappen kan du visa, ordna och skapa filer och mappar. Du kan till exempel skapa en mapp som heter Projekt inom naturvetenskap och lägga till filer i den. Om du arbetar med klasskamrater kan du dela mappen med dem.

Du kan öppna Drive-mappen på webben eller i mobilversionen av Classroom.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Välj ett alternativ:
    • Klicka på Öppna mapp  på ett klasskort.
    • Klicka på en klassföljt avKlassuppgifterföljt avKlassens mapp på Drive .

Mer information om Drive finns i hjälpcentret för Drive