Åpne Google Disk-mappen din som elev

Denne artikkelen er for elever.

I Google Disk-mappen din kan du se, organisere og opprette filer og mapper. Du kan for eksempel opprette en mappe kalt Naturfagprosjekt og legge til filer i den. Hvis du samarbeider med klassekamerater, kan du dele mappen med dem.

Du kan åpne Disk-mappen via nett- eller mobilversjonen av Classroom.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Velg et alternativ:
    • Klikk på Åpne mappen  på et kurskort.
    • Klikk på et kursog deretterKursarbeidog deretterDisk-mappen for kurset .

Du finner flere Disk-veiledninger i brukerstøtten for Disk