Google Drive ‑kansion avaaminen oppilaan roolissa

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Voit katsoa, järjestää ja luoda tiedostoja ja kansioita Google Drive ‑kansiossa. Voit esimerkiksi luoda Luonnontieteen projekti ‑nimisen kansion ja lisätä siihen tiedostoja. Jos teet ryhmätyötä luokkakavereiden kanssa, voit jakaa kansion heille.

Voit avata Drive-kansion Classroomin verkko‑ tai mobiiliversiossa.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse seuraavista:
    • Valitse ryhmän kortista Avaa kansio .
    • Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät ja sitten Kurssin Drive-kansio .

Lue ohjeita Driven käyttöön Driven ohjekeskuksesta