Rubriikkeja sisältävien tehtävien tarkasteleminen

Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan rubriikin betaversio. Kysy opettajaltasi, onko hän rekisteröitynyt sen käyttäjäksi.

Rubriikki on arviointityökalu, jolla voidaan määrittää ehdot tehtävän arvosanalle tai palautteelle.Jos tehtävällä on rubriikki, se näkyy tehtävän tiedoissa. Rubriikkien avulla voit parantaa arvosanaasi tehtävän edetessä.

Kun tehtävä on arvioitu ja palautettu, voit tarkastella rubriikkipistemäärääsi. Pisteytetyissä rubriikeissa voit ansaita pisteitä kultakin tasolta. Opettajasi yhdistää tehtäväsi tason tiettyyn rubriikin tasoon. Rubriikkia tarkastelemalla saat selville, missä kategorioissa suoriuduit hyvin ja missä sinulla on ehkä parantamisen varaa.

Tehtävän rubriikin tarkasteleminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen classroom.google.com.
  2. Klikkaa ryhmää ja sitten Tehtävät

3. Laajenna tehtävää klikkaamalla ja sitten klikkaa rubriikkia.

4. Laajenna tai tiivistä kaikki ehdot klikkaamalla Laajenna ehdot Expand criteria tai Tiivistä ehdot Collapse criteria. Laajenna tai tiivistä yksittäinen ehto klikkaamalla alanuolta Alanuoli tai ylänuolta Ylänuoli.

Rubriikkipalautteen tarkasteleminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen classroom.google.com.
  2. Klikkaa ryhmää ja sitten Tehtävät

3. Klikkaa palautettua tehtävää ja sitten Näytä tehtävä.

4. Korostetut palkit ovat opettajasi valitsemia arviointeja. Kun osoitat arviointipalkkia, arvioinnin nimi näkyy näytöllä.

Laajenna tai tiivistä kaikki ehdot klikkaamalla Laajenna ehdot Expand criteria tai Tiivistä ehdot Collapse criteria. Laajenna tai tiivistä yksittäinen ehto klikkaamalla alanuolta Alanuoli tai ylänuolta Ylänuoli.

Onko sinulla vielä kysyttävää rubriikeista? Siirry rubriikkien usein kysyttyihin kysymyksiin