Tjek din opgavebesvarelse ved hjælp af rubrikker

Denne artikel er for elever. Undervisere kan få oplysninger her.

En rubrik viser feedback- eller bedømmelseskriterier for en opgave. Kriterier er de dele af en opgave, som din underviser vil have dig til at fokusere på, f.eks. grammatik eller stavning. Du kan se rubrikken, mens du laver opgaven, for bedre at forstå opgaven og få en bedre karakter.

Når en opgave er bedømt og returneret, kan du se dit resultat i rubrikken. I rubrikker med pointværdier kan du opnå point på hvert niveau. Din underviser angiver niveauet for din opgavebesvarelse ud fra niveauerne i rubrikken. Gennemgå rubrikken for at se, hvad du gjorde godt, og hvad du kunne have gjort bedre.

I oplysningerne om en opgave kan du se, om opgaven har en rubrik. Du kan se rubrikker på en computer eller en mobilenhed.

Se rubrikken for en opgave

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Klik på holdet og derefter Lektier.
  3. Klik på opgaven for at udvide denog derefterrubrikken.

4. (Valgfrit) Du kan se eller skjule alle kriterier ved at klikke på Udvid kriterier eller Skjul kriterier .
  5. (Valgfrit) Du kan se eller skjule enkelte kriterier ved at klikke på den nedadvendte pil eller den opadvendte pil .

Se min rubrikfeedback

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Klik på den returnerede opgave og derefter Se opgave.

4. De fremhævede søjler viser de bedømmelser, din underviser har valgt. Hvis du holder markøren over en bedømmelsessøjle, vises titlen på bedømmelsen.

Hvis du vil udvide eller skjule alle kriterier, skal du klikke på Udvid kriterier eller Skjul kriterier . Hvis du vil udvide eller skjule kriterier enkeltvist, skal du klikke på pil ned eller pil op ud for det enkelte kriterie.