Sjekk arbeidet ditt med rubrikker

Denne artikkelen er for elever. hit hvis du er lærer.

I en rubrikk kan du se tilbakemeldinger eller kriterier for karakterer knyttet til oppgaver. Med kriterier menes bestemte aspekter som læreren ønsker at du skal fokusere på i en oppgave, for eksempel grammatikk eller rettskrivning. For å forstå oppgaven best mulig – og få bedre karakterer – kan du gjennomgå rubrikken mens du arbeider.

Når en oppgave er rettet og returnert, kan du se på rubrikkresultatene dine og eventuelle tilbakemeldinger. I rubrikker med poengsummer har hvert nivå et visst antall poeng du kan oppnå. Læreren din angir hvilket nivå i rubrikken som samsvarer med nivået på arbeidet ditt. Se gjennom rubrikken for å finne ut hvor du klarte deg bra, og hva du bør jobbe litt mer med.

Hvis en oppgave har en rubrikk, kan du se rubrikken i oppgavedetaljene. Du kan se på rubrikker på datamaskiner eller mobilenheter.

Merk: Det kan hende du oppdager små visuelle forskjeller mellom nettbrettet og telefonen.

Se rubrikken for en oppgave

1. Trykk på Classroom og deretterkurset.
  2. Trykk på Kursarbeidog deretteroppgaven.
  3. Trykk på rubrikken.

Merk: Hvis du ikke ser noen rubrikk, har ikke læreren din lagt til en i oppgaven ennå.

4. For å se nivåbeskrivelsene for et kriterium, rull til venstre eller høyre.

Se rubrikkresultatene dine

1. Trykk på Classroom og deretterkurset.
  2. Trykk på Kursarbeidog deretteroppgaven.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis .
    Kriterienivået læreren din har valgt, er fremhevet med en farget ramme.
  4. For å se nivåbeskrivelsene for et kriterium, trykk på Neste ved siden av kriteriet, og rull til venstre eller høyre.