Maak kennis met snelkoppelingen U kunt nu bestanden en mappen zoeken en ordenen in meerdere Google Drives, terwijl de oorspronkelijke versie op één locatie blijft staan. Meer informatie over hoe u bestanden en mappen vindt met snelkoppelingen.

Lesgroepinformatie bekijken

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen.

Je kunt informatie over een lesgroep bekijken als je docent deze heeft toegevoegd, zoals het vak, het lokaal en de beschrijving.

1. Tik op Classroom "".
  2. Tik op de lesgroep.
  3. Tik rechtsboven op Informatie "".
  4. (Optioneel) Als je de informatie wilt sluiten en wilt teruggaan naar de lesgroep, tik je linksboven op Sluiten "".