Lesgroepinformatie bekijken

Deze pagina is bestemd voor leerlingen

Je kunt lesgroepinformatie bekijken op de pagina Updates. Hier kun je het vak, het lokaal en een beschrijving van de lesgroep zien, als je docent deze gegevens heeft toegevoegd.

Computer

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.comMeer informatie.

2. Klik op de lesgroep en vervolgens Updates.
  3. Klik bovenaan, onder de afbeelding, op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  4. (Optioneel) Klik op de pijl-omhoog Pijl-omhoog om de lesgroepinformatie samen te vouwen.

Android

1. Tik op Classroom Classroom.
  2. Tik op de lesgroep en vervolgens Updates Updates.
  3. Tik rechtsboven op Informatie Informatie.

iOS

1. Tik op Classroom Classroom.
  2. Tik op de lesgroep en vervolgens Updates Updates.
  3. Tik rechtsboven op Informatie Informatie.