Ryhmän tietojen katsominen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille

Näet ryhmän tiedot Striimi-sivulta. Voit nähdä esimerkiksi ryhmän aiheen, huoneen numeron ja kuvauksen, jos opettajasi on lisännyt nämä tiedot.

Tietokone

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Striimi.
  3. Klikkaa yläreunan kuvan alla olevaa alanuolta Alanuoli.
  4. (Valinnainen) Jos haluat tiivistää ryhmän tiedot, klikkaa ylänuolta Ylänuoli.

Android

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Striimi Striimi.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Tiedot Tiedot.

iOS

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Striimi Striimi.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Tiedot Tiedot.