Visa slutbetyg för en klass

Den här artikeln riktar sig till elever.

Du kan se ditt slutbetyg om läraren har delat det. Alla lärare delar inte slutbetygen, så det är möjligt att du inte ser det.

Obs! Information om betyg för enskilda hemuppgifter finns i Visa uppgifter för en klass.

Visa betyget via sidan Klasser

Obs! Om inget betyg visas delar läraren inte slutbetyg i Classroom. Du kan be din lärare om information om ditt betyg.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på Ditt arbete på ett klasskort.
  3. (Valfritt) Klicka på betyget om du vill veta mer om betygsättningen.

Visa betyget via sidan Klassuppgifter

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassen följt av Klassuppgifter.
  3. Klicka på Visa ditt arbete.
  4. (Valfritt) Klicka på betyget om du vill veta mer om betygsättningen.

Visa betyget via sidan Flöde

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassenföljt avVisa alla.
  3. (Valfritt) Klicka på betyget om du vill veta mer om betygsättningen.

Relaterad artikel