Ryhmän kokonaisarvosanan katsominen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille

Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan Gradebookin betaversio. Kysy opettajalta, onko hän rekisteröitynyt sen käyttäjäksi.

Opettajasi saattaa jakaa kokonaisarvosanasi sinulle Classroomissa. Näet kokonaisarvosanasi kolmesta paikasta: ryhmän korttisivulta, Tehtävät-sivulta (jos ryhmällä on se käytössä) ja Striimin sivulta (jos ryhmällä ei ole Tehtävät-sivua käytössä).

Ryhmän korttisivu

Näet kokonaisarvosanasi ryhmän korttisivulta klikkaamalla Työsi Työsi.
Klikkaa Omat tehtäväsi

Tehtävät-sivu

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos ryhmällä on Tehtävät-sivu käytössä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa Tehtävät-sivulta Näytä oma työni.
    Klikkaa Näytä oma tehtäväni

3. Katso kokonaisarvosanasi. Saat lisätietoja arvosanan määräytymisperusteista klikkaamalla sitä.Katso kokonaisarvosana

Striimin sivu

Käytä tätä vaihtoehtoa, jos ryhmällä ei ole Tehtävät-sivua käytössä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää ja sitten Työsi Työsi.
    Klikkaa Omat tehtäväsi

3. Katso kokonaisarvosanasi. Saat lisätietoja arvosanan määräytymisperusteista klikkaamalla sitä.

Katso kokonaisarvosana