Kurssin kokonaisarvosanan katsominen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille.

Jos opettajasi jakaa kokonaisarvosanasi sinulle, voit nähdä sen Omat tehtäväsi ‑sivulta. Voit siirtyä Omat tehtäväsi ‑sivulle seuraavilla tavoilla:

Arvosanan katsominen Ryhmät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Näet kokonaisarvosanasi klikkaamalla ryhmän kortista Omat tehtäväsi Omat tehtäväsi.
    Klikkaa Omat tehtäväsi
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana

Arvosanan katsominen Tehtävät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää ja sitten Tehtävät.
  3. Klikkaa Näytä oma työni.
    Klikkaa Näytä oma tehtäväni
  4. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana

Arvosanan katsominen Striimi-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää ja sitten Näytä kaikki.
    Valitse Näytä kaikki
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana