Kurssin kokonaisarvosanan katsominen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille.

Jos opettajasi jakaa kokonaisarvosanasi sinulle, voit nähdä sen Omat tehtäväsi ‑sivulta. Voit siirtyä Omat tehtäväsi ‑sivulle seuraavilla tavoilla:

Arvosanan katsominen Ryhmät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Näet kokonaisarvosanasi klikkaamalla ryhmän kortista Omat tehtäväsi Omat tehtäväsi.
    Klikkaa Omat tehtäväsi
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana

Arvosanan katsominen Tehtävät-sivulta

Jos ryhmälläsi on käytössä Tehtävät-sivu, voit nähdä arvosanasi sieltä. Jos et tiedä, käytetäänkö ryhmässäsi Tehtävät-sivua, tutustu Onko ryhmälläni Tehtävät-sivu? ‑artikkeliin.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää ja sitten Tehtävät.Etkö näe Tehtävät-sivua?
  3. Klikkaa Näytä oma tehtäväni.
    Klikkaa Näytä oma tehtäväni
  4. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana

Arvosanan katsominen Striimi-sivulta

Jos ryhmälläsi ei ole käytössä Tehtävät-sivua, näet arvosanasi Striimi-sivulta. Jos et tiedä, käytetäänkö ryhmässäsi Tehtävät-sivua, tutustu Onko ryhmälläni Tehtävät-sivu? ‑artikkeliin.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää ja sitten Omat tehtäväsi Omat tehtäväsi.
    Klikkaa Omat tehtäväsi
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana