Ryhmän kokonaisarvosanan katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Näet kokonaisarvosanan, jos opettajasi jakaa sen. Kaikki opettajat eivät jaa kokonaisarvosanoja, joten et välttämättä näe arvosanaa.

Huom. Lue lisää yksittäisten kotitehtävien arvosanoista Ryhmään liittyvien tehtävien katseleminen ‑artikkelista.

Arvosanan katsominen Ryhmät-sivulta

Huom. Jos et näe arvosanaa, opettajasi ei jaa kokonaisarvosanoja Classroomissa. Voit kysyä opettajaltasi lisätietoja arvosanastasi.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmän kortista Omat tehtäväsi .
  3. (Valinnainen) Voit katsoa arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.

Arvosanan katsominen Tehtävät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät.
  3. Klikkaa Näytä omat tehtäväni.
  4. (Valinnainen) Voit katsoa arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.

Arvosanan katsominen Striimi-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Näytä kaikki.
  3. (Valinnainen) Voit katsoa arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita