Ryhmän kokonaisarvosanan katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille

Jos opettajasi jakaa kokonaisarvosanasi sinulle, voit nähdä sen Omat tehtäväsi ‑sivulta. Kaikki opettajat eivät jaa kokonaisarvosanoja, joten et välttämättä näe arvosanaa.

Vaihtoehdot arvosanan katsomiseen

Arvosanan katsominen Ryhmät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmän kortista Omat tehtäväsi Omat tehtäväsi.
    Klikkaa Omat tehtäväsi
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana

Huom. Jos et näe arvosanaa, opettajasi ei jaa kokonaisarvosanoja Classroomissa. Voit kysyä opettajaltasi lisätietoja arvosanastasi.

Arvosanan katsominen Tehtävät-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät.
  3. Valitse Näytä oma työni.
    Klikkaa Näytä oma tehtäväni
  4. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana
Huom. Jos et näe arvosanaa, opettajasi ei jaa kokonaisarvosanoja Classroomissa. Voit kysyä opettajaltasi lisätietoja arvosanastasi.

Arvosanan katsominen Striimi-sivulta

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Näytä kaikki.
    Valitse Näytä kaikki
  3. (Valinnainen) Voit katsella arvioinnin tarkempia tietoja klikkaamalla arvosanaa.
    Katso kokonaisarvosana
Huom. Jos et näe arvosanaa, opettajasi ei jaa kokonaisarvosanoja Classroomissa. Voit kysyä opettajaltasi lisätietoja arvosanastasi.