Visa alla elevernas arbeten

Den här artikeln är för lärare. Den här funktionen är endast tillgänglig i datorversionen av Classroom.

Du kan få en snabb översikt över arbeten som du har tilldelat i alla dina klasser. Du kan se vilka arbeten som har lämnats in, betygsatts eller returnerats. Du kan också ange att arbeten har granskats.

Se arbeten i alla klasser

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på För granskning högst upp.

3. (Valfritt) Om du vill filtrera uppgifterna efter klass klickar du på Alla kurser och väljer en klass.

4. Klicka på en titel om du vill se inlämningarna.
  5. (Valfritt) Om du vill visa eller dölja arbeten utifrån slutdatum klickar du på nedåtpilen  eller uppåtpilen .

Markera en uppgift som granskad

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på För granskning högst upp.
  3. (Valfritt) Om du vill filtrera uppgifterna efter klass klickar du på Alla klasser och väljer en klass.
  4. (Valfritt) Om du vill visa eller dölja arbeten utifrån slutdatum klickar du på nedåtpilen  eller uppåtpilen .
  5. Klicka på Mer bredvid arbetet följt avMarkera som granskad.

När du har markerat arbetet som granskat visas det i listan Granskad.

Visa en lista över en elevs arbeten och statusen för dem
  1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassen.
  3. Klicka på Personer högst upp och sedan på elevens namn.

Obs! Du kan bara se arbeten som tillhör elever som går i klassen.

4. På den här sidan visas
    • en lista över uppgifter som eleven har fått i klassen (hemuppgifter, frågor och quiz) med inlämningsdatum om tillgängligt
    • status för tilldelade, inlämnade, sena och saknade uppgifter
    • alla betyg för klassuppgifter
    • eventuella bilagor i inlämningar (Fil visas bredvid uppgiften)
    • om eleven har skickat en privat kommentar till dig (Kommentar visas bredvid uppgiften).
  5. (Valfritt) Tryck på uppgiften följt av Visa detaljer om du vill se mer information eller svaren.
  6. (Valfritt) Du kan filtrera listan över elevens uppgifter genom att klicka på Filter och sedan på Inlämnad, Har återlämnats med betyg eller Saknas.
Skicka listan över elevens arbeten via e-post

Du kan skicka listan till eleven via e-post. Du kan även skicka den till elevens vårdnadshavare om e-postsammanfattningar för vårdnadshavare har aktiverats. Mer information finns i Konfigurera e-postsammanfattningar för vårdnadshavare.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassen och välj ett alternativ:
    • Klicka på Personer högst upp och sedan på elevens namn.
    • Klicka på Klassuppgifter och sedan på en hemuppgift eller fråga och på elevens namn till vänster. Därefter klickar du på namnet igen till höger.
  3. Klicka på E-post .
  4. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Elev och välj Elev, Vårdnadshavare eller Elev och vårdnadshavare.

5. (Valfritt) Skriv ett meddelande.
  6. Markera kryssrutan Inkludera översikt över elevarbete och klicka på Skicka.

Relaterade ämnen