Satunnaisen oppilaan valitseminen

Tämä ominaisuus on tarkoitettu opettajille, ja se on käytettävissä vain Android- ja iOS-mobiililaitteilla.

Voit valita ryhmästä satunnaisia oppilaita osallistumaan työskentelyyn. Voit myös ohittaa oppilaan ja valita hänet myöhemmin tai merkitä oppilaan poissaolevaksi.

Oppilaan valitseminen

1. Valitse mobiililaitteelta Classroom ""ja sittenhaluamasi ryhmäja sittenHenkilöt "".

Valitse Henkilöt

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Oppilasvalitsin "".
  3. Pyydä valittua oppilasta osallistumaan työskentelyyn ja valitse seuraava oppilas napauttamalla Seuraava.
  4. (Valinnainen) Ohita oppilas napauttamalla Anna puheenvuoro myöhemmin.
  5. (Valinnainen) Merkitse oppilas poissaolevaksi napauttamalla Poissa.
  6. Jos haluat nollata luettelon, napauta Nollaaja sittenvahvista valitsemalla Nollaa uudelleen.
    Luettelon nollauksen jälkeen kaikkien oppilaiden tilaksi merkitään Ei valittu.
  7. (Valinnainen) Jos haluat aloittaa alusta valittuasi tai ohitettuasi kaikki oppilaat, napauta Aloita alusta.

Valittujen, ohitettujen ja poissaolevaksi merkittyjen oppilaiden katsominen

Ryhmän osallistujaluettelosta näet, kenet on valittu tai merkitty poissaolevaksi.

1. Valitse mobiililaitteelta Classroom ""ja sittenhaluamasi ryhmäja sittenHenkilöt "".

Valitse Henkilöt

2. Napauta oikeasta yläkulmasta Oppilasvalitsin "".
  3. Napauta yläreunasta Ei valittu, Valittu tai Poissa.
  4. Palaa oppilaiden valintaan napauta vasemmasta yläkulmasta Takaisin "" tai Sulje "".

Google, G Suite ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.