Vælg tilfældigt en elev

Denne funktion er til undervisere og er kun tilgængelig på Android- og iOS-mobilenheder.

Du kan tilfældigt vælge elever, som skal deltage i undervisningen. Du kan også springe en elev over, som du vil udvælge på et senere tidspunkt, eller markere en elev som fraværende.

Vælg en elev

1. På din mobilenhed skal du trykke på Classroom  og derefter dit holdog derefter Personer .

2. Tryk på Elevvælger øverst til højre.
  3. Bed den viste elev om at deltage, og tryk på Næste for at vælge en anden elev.
  4. (Valgfrit) Du kan springe en elev over ved at trykke på Vælg senere.
  5. (Valgfrit) Du kan markere en elev som fraværende ved at trykke på Fraværende.
  6. Hvis du vil nulstille listen, skal du trykke på Nulstil og derefter Nulstil igen for at bekræfte.
    Når du har nulstillet listen, markeres alle elever som Ikke valgt.
  7. (Valgfrit) Når du har valgt alle elever eller sprunget alle elever over, skal du trykke på Start forfra for at starte forfra.

Se, hvem der er valgt, sprunget over eller markeret som fraværende

Du kan se, hvem der er blevet valgt eller markeret som fraværende på klasselisten.

1. På din mobilenhed skal du trykke på Classroom  og derefter dit holdog derefter Personer .

2. Tryk på Elevvælger øverst til højre.
  3. Tryk på Ikke valgt, Valgt eller Fraværende øverst på siden.
  4. Tryk på Tilbage  eller Luk  øverst til venstre for at gå tilbage og vælge en elev.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.