Legg til materiell på Kursarbeid-siden

Denne artikkelen er for lærere.

Som Classroom-lærer kan du legge ut ressursmateriell, for eksempel pensumlister, klasseregler eller aktuelt lesestoff, på Kursarbeid-siden.

I likhet med andre typer innlegg på Kursarbeid-siden kan materiell organiseres etter emne, omorganiseres og planlegges for å bli lagt ut senere.

Legg til materiell

Når du legger til materiell på Kursarbeid-siden, kan du

Legg til materiell

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset og så Kursarbeid.
  3. Øverst klikker du på Opprett og så Materiell.
  4. Skriv inn en tittel og en beskrivelse.

Legg til vedlegg

Du kan legge til vedlegg i materialet ditt, for eksempel filer fra datamaskinen din, Google Disk-filer, YouTube-videoer eller linker.

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Klikk på Legg til og så velg et alternativ:
  3. Hvis du ser en melding om at du ikke har tillatelse til å legge ved en fil, kan du klikke på Kopiér. Classroom tar en kopi av filen som skal legges ved materiellet, og lagrer den i Disk-mappen for kurset.
  4. (Valgfritt) For å slette et vedlegg klikker du på Fjern ved siden av det.

Velg flere kurs

Materiell som legges ut i flere kurs, deles med alle elevene på kursene.

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Under For klikker du på rullegardinpilen og så velg kurset eller kursene du vil ta med.

Velg enkeltelever

Med mindre du velger flere kurs, kan du velge enkeltelever. Du kan ikke velge flere enn 100 elever om gangen.

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Ved siden av Alle elevene klikker du på nedoverpilen og så Alle elevene for å oppheve valget.
  3. Klikk på navnet til en elev for å velge eleven.

Merk: Du ser antallet elever du har lagt ut materiellet til, i kursstrømmen. For å se elevenes navn, klikk på antall elever på materiellet.

Legg til emner

Du kan bare legge til ett emne for hvert element.

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Ved siden av Emne klikker du på nedoverpilen .
  3. Velg et alternativ:
    • For å opprette et emne, klikk på Opprett emne, og skriv inn et navn på emnet.
    • Klikk på et emne i listen for å velge det.

Finn ut mer om hvordan du legger til emner på Kursarbeid-siden.

Legg ut, planlegg eller lagre utkast til materiell

Du kan legge ut materiell umiddelbart eller planlegge at det skal legges ut senere. Hvis du ikke vil legge den ut ennå, kan du lagre den som et utkast. For å se planlagte elementer og utkast til elementer, klikk på Kursarbeid.

Legg ut materiell

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Klikk på Legg ut for å legge ut materiellet umiddelbart.

Planlegg at materiellet skal legges ut senere

Planlagt materiell kan bli lagt ut opptil fem minutter senere enn publiseringstidspunktet.

1. Følg trinnene ovenfor for å opprette materiell og velge kurs.
    • Hvis du vil planlegge å legge ut det samme materiellet for flere kurs, må du velge alle kursene det skal gjelde for.
  2. Gå til Legg ut og klikk på nedoverpilen og så Planlegg.
  3. Ved siden av datoen klikker du på rullegardinpilen og velger publiseringsdato og -klokkeslett for hvert kurs.
    • Hvis du følger 12-timerssystemet i stedet for 24-timerssystemet, er standardinnstillingen at klokkeslett du skriver inn i Classroom, blir PM med mindre du angir AM.
  4. Bare for flere kurs:
    • (Valgfritt) Velg et emne for hvert kurs.
    • (Valgfritt) Hvis du vil bruke klokkeslettet og datoen du valgte for det første kurset, i alle påfølgende kurs, klikker du på Kopier innstillingene til alle.
  5. Klikk på Planlegg. Materiellet blir automatisk lagt ut på planlagt dato og klokkeslett.

Lagre materiell som utkast

1. Følg fremgangsmåten ovenfor for å legge til materiell.
  2. Gå til Legg ut og klikk på nedoverpilen og så Lagre utkast.
Endre materiell

Endringer gjelder for enkeltkurs. Hvis du har lagt ut materiell i flere kurs, må du utføre endringene i hvert enkelt kurs.

Endre publisert materiell

1. Kursarbeid-siden går du til materiellet og klikker på Mer og så Rediger.
  2. Gjør endringene, og klikk på Lagre.

Endre planlagt materiell

1. Kursarbeid-siden går du til materiellet og klikker på Mer og så Rediger.
  2. Skriv inn endringene, og klikk på Planlegg.

Endre materiellutkast

1. Kursarbeid-siden går du til materiellet og klikker på Mer og så Rediger.
  2. Gjør endringene.

Endringer lagres automatisk.

3. Velg et alternativ:
    • Legg det ut umiddelbart (se hvordan ovenfor).
    • Planlegg at det skal legges ut på en bestemt dato og et bestemt klokkeslett (se hvordan ovenfor).
    • For å beholde et utkast og gå tilbake til Kursarbeid-siden, klikk på Lukk øverst.

Omorganiser materiell på Kursarbeid-siden

Hvis du legger til emner for elementer, kan du endre rekkefølgen på emnene og innleggene på Kursarbeid-siden. Finn ut mer ved å gå til Omorganiser innlegg i emner eller Omorganiser emner.