Jobba med ett dokument som har tilldelats dig

Den här artikeln riktar sig till elever.

Om läraren har tilldelat dig ett dokument som en del av en hemuppgift kan du öppna det i Classroom, jobba med det och sedan lämna in det. När du lämnar in hemuppgiften ser läraren dokumentet med ditt namn. Om du behöver börja om från början kan du ta bort dokumentet från inlämningen, skapa en ny kopia att jobba med och lämna in dokumentet igen när du är klar.

Jobba med ditt personliga dokument

1. Tryck på Classroom .
  2. Tryck på klassen följt av Klassuppgifter följt av hemuppgiften eller frågan.
  3. Tryck på Utforska på kortet Ditt arbete.
  4. Tryck på dokumentet för att öppna det.
  5. Tryck på Redigera högst upp följt av gör ändringarna följt av tryck på Spara uppe till höger.
    Mer anvisningar, till exempel om hur du lägger till andra filer, finns i Lämna in en hemuppgift eller Svara på en fråga.

Ta bort det personliga dokumentet och göra en ny kopia

Den här funktionen är inte tillgänglig i iOS-versionen av Classroom. Klicka på Dator eller Android om du vill läsa instruktionerna.

Om du trycker på Ta bort  i iOS raderas din personliga kopia. Du måste be din lärare om en ny kopia.

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.