Jobb med dokumenter du har fått tildelt

Denne artikkelen er for elever.

Hvis læreren din har tildelt et dokument til deg som en del av en oppgave, kan du åpne det i Classroom, arbeide med det og deretter levere det inn. Når du leverer inn oppgaven, ser læreren dokumentet merket med navnet ditt. Hvis du må starte på nytt, kan du fjerne dokumentet fra innleveringen, opprette en ny kopi og sende inn på nytt når du er ferdig.

Jobb med det personlige dokumentet ditt

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kurset og deretterKursarbeidog deretter oppgaven eller spørsmålet.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis .
  4. Trykk på dokumentet for å åpne det.
  5. Trykk på Rediger  øverst og derettergjør endringeneog derettertrykk på Lagre øverst til høyre.
    For å finne ut mer, for eksempel hvordan du legger til andre filer, gå til Levér inn oppgaver eller Svar på spørsmål.

Fjern det personlige dokumentet ditt, og opprett en ny kopi

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i iOS-versjonen av Classroom. Klikk på Datamaskin eller Android for å se veiledninger.

Hvis du trykker på Fjern  på iOS, sletter du den personlige kopien din. Du må da be læreren om å gi deg en ny kopi.

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.