Jobb med dokumenter du har fått tildelt

Denne artikkelen er for elever.

Hvis læreren din har tildelt et dokument til deg som en del av en oppgave, kan du åpne det i Classroom, arbeide med det og deretter levere det inn. Når du leverer inn oppgaven, ser læreren dokumentet merket med navnet ditt. Hvis du må starte på nytt, kan du fjerne dokumentet fra innleveringen, opprette en ny kopi og sende inn på nytt når du er ferdig.

Jobb med det personlige dokumentet ditt

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterKursarbeidog deretteroppgaven.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis
  4. Trykk på dokumentet for å åpne det.
  5. Trykk på Rediger øverst og deretter skriv inn informasjonen din.
  6. For å lagre arbeidet ditt, trykk på Mer og deretter Lagre.

For å finne ut mer, for eksempel hvordan du legger til andre filer, gå til Levér inn oppgaver eller Svar på spørsmål.

Fjern det personlige dokumentet ditt, og opprett en ny kopi

Hvis du vil jobbe med en ny kopi av det personlige dokumentet ditt, kan du fjerne den forrige kopien og opprette en ny. Hvis du har levert arbeidet ditt, må du trekke det tilbake først. Husk å levere inn arbeidet igjen før fristen.

Fjern et dokument fra en innlevering

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretteroppgaven.
  3. Trykk på Arbeidet ditt.
  4. Trykk på Trekk tilbake og bekreft.
    Merk: Når du har trukket tilbake arbeidet, kan du fortsette å arbeide med den forrige kopien av dokumentet. For å få en ny kopi, fortsett til neste trinn.
  5. Ved siden av navnet på dokumentet trykker du på Fjern og deretterFjern.

Dokumentet ditt blir fjernet fra innleveringen.

Lag en kopi av et personlig dokument

1. Trykk på Lag en kopi.
  2. (Valgfritt) For å levere inn arbeidet ditt, trykk på Levérog deretterSend inn på nytt.

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.