Werken in een document dat aan jou is toegewezen

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen.

Als je docent een document aan jou heeft toegewezen als onderdeel van een opdracht, kun je het openen in Classroom, eraan werken en het inleveren. Als je de opdracht inlevert, ziet je docent het document met jouw naam in de titel. Als je opnieuw wilt beginnen, kun je het document verwijderen uit de ingeleverde opdracht, een nieuw exemplaar maken en het werk opnieuw inleveren als je klaar bent.

Werken in je persoonlijke document

1. Tik op Classroom .
  2. Tik op de lesgroepand thenSchoolwerk and thende opdracht.
  3. Tik op de kaart Jouw werk op Uitvouwen
  4. Tik op het document om het te openen.
  5. Tik bovenaan op Bewerken and thenvoer je gegevens in.
  6. Als je het werk wilt opslaan, tik je op Meer and thenOpslaan.

Zie Een opdracht inleveren of Een vraag beantwoorden voor meer instructies, zoals hoe je andere bestanden kunt toevoegen.

Je persoonlijke document verwijderen en een nieuw exemplaar maken

Als je aan een nieuw exemplaar van je persoonlijke document wilt werken, kun je het oude exemplaar verwijderen en een nieuw exemplaar maken. Als je het werk al hebt ingeleverd, moet je dit eerst ongedaan maken. Zorg dat je het werk vóór de inleverdatum opnieuw inlevert.

Het document verwijderen uit je ingeleverde werk

1. Tik op Classroom .
  2. Tik op de lesgroepand thende opdracht.
  3. Tik op Jouw werk.
  4. Tik op Inleveren ongedaan maken en bevestig dit.
    Opmerking: Als je het inleveren ongedaan hebt gemaakt, kun je blijven werken in het oude exemplaar van het document. Als je een nieuw exemplaar wilt maken, ga je door met de volgende stap.
  5. Tik naast de naam van het document op Verwijderen and thenVerwijderen.

Het document wordt verwijderd uit de ingeleverde opdracht.

Een kopie van een persoonlijk document maken

1. Tik op Een kopie maken.
  2. (Optioneel) Als je het werk wilt inleveren, tik je op Inleverenand thenOpnieuw inleveren.