Henkilökohtaisesti määritettyjen dokumenttien muokkaaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille

Kun avaat tehtävän tai kysymyksen Classroomissa, siinä saattaa olla liitteenä dokumentti, jossa on nimesi. Se on henkilökohtainen kopiosi kyseisestä dokumentista. Voit työstää dokumenttia ja palauttaa sen osana tehtävänantoa.

Jos sinun on aloitettava alusta, voit poistaa dokumentin palautuksesta, luoda uuden työstettävän kopion ja palauttaa sen uudelleen.

Kun palautat tehtävän, opettaja näkee nimelläsi merkityn dokumentin.

Henkilökohtaisen dokumentin työstäminen

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät  haluamasi tehtävä tai kysymys.
  3. Valitse Omat tehtäväsi ‑kortista Laajenna Laajenna ja sitten haluamasi dokumentti.
    Avaa Omat tehtäväsi
  4. Valitse Muokkaa Muokkaa ja sitten tee muutokset ja sitten valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.
    Lisää ohjeita esimerkiksi muiden tiedostojen lisäämiseen saat Tehtävän palauttaminen- ja Kysymykseen vastaaminen ‑artikkeleista.

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen ja uuden kopion luominen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin Apple® iOS® ‑versiossa. Valitse Tietokone- tai Android-version ohjeet.

Jos napautat iOS-versiossa Poista Poista, henkilökohtainen kopiosi poistetaan. Sinun on pyydettävä opettajalta uutta kopiota.