Henkilökohtaisesti määritettyjen dokumenttien muokkaaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille

Kun avaat tehtävän tai kysymyksen Classroomissa, siinä saattaa olla liitteenä dokumentti, jossa on nimesi. Se on henkilökohtainen kopiosi kyseisestä dokumentista. Voit työstää dokumenttia ja palauttaa sen osana tehtävänantoa.

Jos sinun on aloitettava alusta, voit poistaa dokumentin palautuksesta, luoda uuden työstettävän kopion ja palauttaa sen uudelleen.

Kun palautat tehtävän, opettaja näkee nimelläsi merkityn dokumentin.

Henkilökohtaisen dokumentin työstäminen

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät  valitse tehtävä.
  3. Valitse Omat tehtäväsi ‑kortista Laajenna Laajenna ja sitten haluamasi dokumentti.
    Avaa Omat tehtäväsi
  4. Valitse Muokkaa Muokkaaja sitten lisää tiedot.
  5. Tallenna tehtäväsi valitsemalla Lisää Lisääja sitten Tallenna.

Lisää ohjeita esimerkiksi muiden tiedostojen lisäämiseen saat Tehtävän palauttaminen- ja Kysymykseen vastaaminen ‑artikkeleista.

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen ja uuden kopion luominen

Jos haluat työstää henkilökohtaisen dokumenttisi uutta kopiota, voit poistaa edellisen kopion ja luoda uuden. Jos olet jo palauttanut tehtäväsi, sinun on ensin kumottava sen lähetys. Muista palauttaa tehtäväsi uudelleen ennen määräpäivää.

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen palautuksesta:

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Valitse ryhmä ja sitten tehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi.
  4. Napauta Kumoa lähetys ja vahvista.
    Huom. Kun olet kumonnut lähetyksen, voit jatkaa dokumentin edellisen kopion työstämistä. Jos haluat luoda uuden kopion, jatka poistamalla dokumentti.
  5. Napauta dokumentin nimen vierestä Poista Poista ja sitten Poista.

Dokumentti poistetaan palautuksesta.

Uuden kopion luominen henkilökohtaisesta dokumentista:

1. Valitse Luo kopio.
  2. (Valinnainen) Voit palauttaa tehtävän napauttamalla Palauta ja sitten Lähetä uudelleen.