Henkilökohtaisesti määritettyjen dokumenttien muokkaaminen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille.

Kun avaat tehtävän tai kysymyksen Classroomissa, siihen on voitu liittää dokumentti, jossa on nimesi. Se on henkilökohtainen kopiosi kyseisestä dokumentista. Voit muokata dokumenttia ja palauttaa sen osana tehtävänantoa. Jos poistat sen palautuksesta, voit kopioida sen, muokata sitä ja palauttaa sen uudelleen.

Kun palautat tehtävän, opettaja näkee nimelläsi merkityn dokumentin.

Kurssillani on Työsi-sivu

Henkilökohtaisen dokumentin muokkaaminen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja valitse sitten sopiva vaihtoehto:
    • Klikkaa tehtävää.
    • Klikkaa Työsi ja sitten haluamaasi tehtävää ja valitse sitten Näytä tiedot.
  3. Avaa dokumentti tarkasteltavaksi klikkaamalla pikkukuvaa.
  4. Tee dokumenttiin tarpeelliset muutokset.

Saat lisätietoja tutustumalla Tehtävän lähettämisen- ja Kysymykseen vastaamisen ohjeisiin.

5. Klikkaa Palauta ja vahvista.

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen ja uuden kopion luominen

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen palautuksesta:

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja valitse sitten sopiva vaihtoehto:
    • Klikkaa tehtävää.
    • Klikkaa Työsi ja sitten haluamaasi tehtävää ja valitse sitten Näytä tiedot.
  3. Klikkaa Kumoa lähetys ja vahvista.
  4. Valitse dokumentin nimen vierestä Poista Poista.

Dokumentti poistetaan palautuksesta.

Henkilökohtaisen dokumentin kopion luominen:

1. Muokkaa dokumenttia uudelleen valitsemalla Luo kopio.
  2. (Valinnainen) Voit palauttaa tehtävän klikkaamalla Palauta.

Kurssillani ei ole Työsi-sivua

Henkilökohtaisen dokumentin muokkaaminen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja sitten tehtävää.
  3. Avaa dokumentti tarkasteltavaksi klikkaamalla pikkukuvaa.
  4. Tee dokumenttiin tarpeelliset muutokset.

Saat lisätietoja tutustumalla Tehtävän lähettämisen- ja Kysymykseen vastaamisen ohjeisiin.

5. Klikkaa Palauta ja vahvista.

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen ja uuden kopion luominen

Henkilökohtaisen dokumentin poistaminen palautuksesta:

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja sitten tehtävää.
  3. Klikkaa Kumoa lähetys ja vahvista.
  4. Valitse dokumentin nimen vierestä Poista Poista.

Dokumentti poistetaan palautuksesta.

Henkilökohtaisen dokumentin kopion luominen:

1. Muokkaa dokumenttia uudelleen valitsemalla Luo kopio.
  2. (Valinnainen) Voit palauttaa tehtävän klikkaamalla Palauta.