Arbejd med et dokument, som du har fået tildelt

Denne artikel er for elever.

Hvis din underviser har tildelt dig et dokument som en del af en opgave, kan du åbne det i Classroom, arbejde på det og derefter aflevere det. Når du afleverer opgaven, vil din underviser se dokumentet med angivelsen af dit navn. Hvis du har brug for at starte forfra, kan du fjerne dokumentet fra din aflevering, oprette en ny kopi og sende det igen, når du er færdig.

Arbejd med dit personlige dokument

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet, og vælg en af mulighederne:
    • Klik på opgaven eller spørgsmålet.
    • Klik på Se alleog derefterpå opgaven eller spørgsmålet, og klik på Se info.
  3. Klik på miniaturebilledet under Dine opgaver for at åbne dokumentet.
  4. Arbejd på dit dokument.
  5. (Valgfrit) Du afleverer din opgave ved at klikke på Aflever og bekræfte.

Gå til Aflever en opgave for at få yderligere vejledning.

Fjern dit personlige dokument, og opret en ny kopi

Hvis du vil arbejde på en ny kopi af dit personlige dokument, kan du fjerne din tidligere kopi og oprette en ny kopi. Hvis du har afleveret din opgave, skal du først annullere indsendelsen af den. Sørg for at indsende din opgave igen inden afleveringsfristen.

Fjern dit dokument fra din indsendelse

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet, og vælg en af mulighederne:
    • Klik på opgaven eller spørgsmålet.
    • Klik på Se alleog derefterpå opgaven eller spørgsmålet, og klik på Se info.
  3. Klik på Annuller aflevering underDine opgaver, og bekræft.

Bemærk! Når du har annulleret afleveringen af opgaven, kan du fortsætte med at arbejde på din tidligere kopi af dokumentet. Hvis du vil starte forfra med en ny kopi, skal du fortsætte til næste trin.
  4. Klik på Fjern ud for navnet på dokumentet.

Dit dokument fjernes fra din indsendelse.

Lav en kopi af dit personlige dokument

1. Klik på Lav en kopi.
  2. (Valgfrit) Du afleverer din opgave ved at klikke på Aflever og bekræfte.

Du kan vedhæfte andre filer til din opgave, inden du afleverer den. Gå til Aflever en opgave for at få vejledning.

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.