Sähköpostin lähettäminen kaikille oppilaille, jotka palauttivat tai eivät palauttaneet työtä

Voit lähettää sähköpostin kaikille oppilaille, jotka palauttivat tai eivät palauttaneet työtä tai kysymystä. Voit lajitella oppilaat kolmella tavalla:

• Palautettu: Oppilaat, jotka palauttivat tehtävän.
  • Annettu: Oppilaat, jotka eivät palauttaneet tehtävää.
  • Arvosteltu tai Palautettu oppilaalle: Oppilaat, joiden tehtävän olet arvioinut tai palauttanut ilman arvosanaa.
  1. Valitse Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja napauta sitten tehtävää tai kysymystä.
  3. Valitse seuraavista:
    • Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille oppilaille, jotka ovat palauttaneet työnsä, valitse Palautetut.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille oppilaille, jotka eivät palauttaneet työtä, valitse Määrätty.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille oppilaille, joiden työn olet arvioinut, valitse Arvosteltu.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia kaikille oppilaille, joiden työn olet palauttanut, valitse Palautettu oppilaille.
    • Voit lähettää sähköpostia useille oppilasryhmille tai kaikille oppilaille napauttamalla useita osioita tai valitsemalla kaikki osiot (Palautetut, Määrätty, Arvosteltu ja Palautettu oppilaille).
    • (Valinnainen) Voit poistaa valinnan napauttamalla sitä uudelleen.
  4. Klikkaa Sähköposti Sähköposti ja kirjoita viesti.
  5. Napauta Julkaise Lähetä.

Huom. Jos jaat liitteen käyttäjille, jotka eivät kuulu tiedoston omistajan G Suite ‑organisaatioon, napauta Lähetä kuitenkin tai Peruuta.
    Jos valitset Peruuta, voit lähettää sähköpostin jakamatta liitetiedostoa valitsemalla Lähetä.