Sähköpostin lähettäminen oppilaille, joiden työ on tietyssä tilassa

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Voit lähettää sähköpostin kaikille oppilaille, joiden työ on tietyssä tilassa. Saatat esimerkiksi haluta lähettää muistutuksen oppilaille, jotka eivät ole palauttaneet kotitehtävää. Voit nähdä ja lajitella oppilaat seuraavilla tavoilla:

• Palautettu opettajalle: Oppilaat, jotka ovat palauttaneet työn tai joiden työn olet arvioinut mutta et palauttanut.
  • Annettu tehtäväksi: Oppilaat, jotka eivät ole palauttaneet työtä tai joiden työn olet palauttanut ilman arviointia.
  • Arvosteltu: Oppilaat, joiden työn olet arvioinut ja palauttanut.
  • Palautettu oppilaalle: Oppilaat, joiden työn olet palauttanut (vain arvioimattomat tehtävät).

Voit valita minkä tahansa oppilaiden ja ryhmien yhdistelmän kussakin kotitehtävässä.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmääja sittenvalitse kotitehtävä tai kysymys.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Jos haluat lähettää sähköpostia oppilaille, jotka ovat palauttaneet työn tai joiden työt on arvioitu mutta ei palautettu, napauta Palautettu opettajalle ‑ruutua.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia oppilaille, jotka eivät ole palauttaneet työtä tai joiden työt olet palauttanut ilman arviointia, napauta Annettu tehtäväksi ‑ruutua.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia oppilaille, joiden työt olet arvioinut ja palauttanut, napauta Arvosteltu-ruutua.
    • Jos haluat lähettää sähköpostia oppilaille, joiden työt olet palauttanut (vain arvioimattomat kotitehtävät), napauta Palautettu oppilaalle ‑ruutua.
  4. (Valinnainen) Voit poistaa oppilaan tai ryhmän valinnan poistamalla merkinnän kyseisestä valintaruudusta.
  5. Napauta yläreunasta Sähköposti .
  6. Lisää viesti ja napauta Lähetä .

Vinkki: Jos lisäät liitteen jostain muusta Google Workspace ‑organisaatiosta, saatat nähdä vaihtoehtoina Lähetä silti tai Peruuta. Jos haluat lähettää sähköpostin ilman liitettä, valitse Peruutaja sittenLähetä.

Liittyvät aiheet