Endre rollen din i Classroom

Hvis du ved et uhell velger feil rolle når du registrerer deg for Classroom, må du kontakte Google Workspace-administratoren din. Bare Classroom-administratorer kan tildele roller på nytt. Endringene trer i kraft nesten umiddelbart.

Jeg er lærer og har registrert meg som elev

1. Kontakt Classroom-administratoren din.
  2. Be vedkommende om å følge fremgangsmåten i Endre en brukers rolle fra elev til lærer.

Jeg er elev og har registrert meg som lærer

1. Be læreren din om å kontakte Classroom-administratoren.
  2. Be administratoren om å følge fremgangsmåten i Endre en brukers rolle fra lærer til elev.

Jeg er elev og vil opprette et kurs

Elever kan ikke opprette kurs i Classroom. Hvis du vil opprette et kurs, for eksempel for en klubb eller et lag, kan du bruke Classroom med en personlig Google-konto. Hvis du er under 13 år, må du få hjelp av en voksen til å opprette kurset.