Skift din rolle i Classroom

Hvis du ved en fejl kommer til at vælge den forkerte rolle, første gang du tilmelder dig Classroom, skal du kontakte din Google Workspace-administrator. Det er kun Classroom-administratorer, der kan tildele en rolle igen. Ændringerne bør træde i kraft næsten øjeblikkeligt.

Jeg er underviser og har tilmeldt mig som elev

1. Kontakt din Classroom-administrator.
  2. Bed vedkommende om at følge vejledningen i, hvordan man skifter en brugers rolle fra elev til underviser.

Jeg er elev og har tilmeldt mig som underviser

1. Bed din underviser om at kontakte Classroom-administratoren.
  2. Bed administratoren om at følge vejledningen i, hvordan man skifter en brugers rolle fra underviser til elev.

Jeg er elev, og jeg vil gerne oprette et hold

Elever kan ikke oprette hold i Classroom. Hvis du vil oprette et hold, f.eks. til en klub eller et team, kan du bruge Classroom med en personlig Google-konto. Hvis du er under 13 år, skal du få en voksen til at oprette holdet.