Oppilaa töiden tarkastelu samasta paikasta

Voit tarkastella tietyn oppilaan tehtäviä, arvosanoja ja puuttuvia töitä samalla kertaa. Voit suodattaa luettelon tilan mukaan ja tarkastella vain palautettuja, palautettuja ja arvosteltuja tai puuttuvia töitä. Voit myös lähettää luettelon oppilaalle ja hänen huoltajalleen sähköpostitse.

Oppilaan töiden ja niiden tilan tarkastelu luettelona
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Henkilöt.

Valitse Henkilöt

3. Napauta oppilaan nimeä.

Huom. Näet ainoastaan kurssille liittyneiden oppilaiden työt.

4. Tältä sivulta näet
    • oppilaalle kurssilla annetut tehtävät, kysymykset ja kertauskysymykset sekä niiden mahdolliset palautuspäivät
    • määrättyjen, palautettujen, myöhässä olevien ja puuttuvien tehtävien tilan
    • tehtävien arvosanat
    • palautusten liitteet, jotka tunnistat Tiedosto Tiedosto ‑merkinnästä tehtävän vieressä
    • opiskelijan mahdollisesti sinulle lähettämän yksityisen kommentin, jonka tunnistat Kommentti Kommentti ‑merkinnästä tehtävän vieressä.
  5. (Valinnainen) Voit tarkastella tehtävän tietoja ja vastauksia napauttamalla tehtävää.
  6. (Valinnainen) Voit suodattaa oppilaan töitä valitsemalla Suodatin Suodata ja sitten Palautettu, Palautettu ja arvosteltu tai Puuttuu.

Suodata tehtävät

Oppilaan töiden luettelon lähettäminen sähköpostitse
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Henkilöt.

Valitse Henkilöt

3. Napauta oppilaan nimeä.

Huom. Näet ainoastaan kurssille liittyneiden oppilaiden työt.

4. Napauta Sähköposti Sähköposti.
  5. Napauta Oppilas-kohdan vieressä olevaa alanuolta Alanuoli ja valitse Oppilas, Huoltajat tai Oppilas ja huoltajat.
  6. (Valinnainen) Kirjoita viesti.

Sisällytä oppilaan tehtävien yhteenveto on jo käytössä.

Vinkki: Jos haluat jättää oppilaan tehtävien yhteenvedon pois, napauta Poista käytöstä Poista käytöstä.

7. Napauta Julkaise Lähetä.