De volgorde van de lesgroepkaarten wijzigen

Momenteel alleen beschikbaar in de computerversie van Classroom

Je kunt de volgorde wijzigen waarin je lesgroepen op de Classroom-homepage staan. Wijzigingen worden automatisch doorgevoerd op al je apparaten en in de navigatielijst. Nieuwe en niet-gearchiveerde lesgroepen staan bovenaan, tenzij je een andere lesgroep bovenaan zet.

De volgorde wijzigen van lesgroepen op de homepage

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Kies een optie:
    • Sleep een lesgroep naar de plek waar je deze wilt hebben.
    • Klik bij de lesgroep die je wilt verplaatsen op Meer and thenVerplaatsen en kies een optie:
      • Als je een lesgroep bovenaan de lijst wilt zetten, klik je op Naar begin.
      • Als je een lesgroep na een andere lesgroep wilt zetten, klik je in het gedeelte Na op de lesgroep waar deze lesgroep onder moet komen te staan.
      • Als je een lesgroep onderaan de lijst wilt zetten, klik je op Naar einde.