Kurssikorttien järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa kurssien järjestystä Classroomin etusivulla. Muutokset päivittyvät automaattisesti kaikkiin laitteisiin ja navigointiluetteloon. Uudet ja arkistoimattomat kurssit näkyvät ensimmäisinä, ellet siirrä jotakin toista kurssia ensimmäiseksi.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Vedä siirrettävä kurssi uuteen kohtaan.
      Ryhmän korttien järjestyksen muuttaminen
    • Klikkaa siirrettävän kurssin kohdalta Lisää Lisää ja sitten Siirrä ja valitse haluamasi vaihtoehto.
      • Klikkaa Alkuun, jos haluat siirtää kurssin listan ensimmäiseksi.
      • Klikkaa Jälkeen-kohdassa kurssia, jonka perään haluat siirtää kurssin.
      • Klikkaa Loppuun, jos haluat siirtää kurssin listan viimeiseksi. Klikkaa Siirrä