Grænser ved brug af Classroom

Som en sikkerhedsforanstaltning er der grænser for visse aktiviteter i Classroom afhængigt af din kontotype.

Grænser for Google Classroom

Værdierne for disse grænser kan ændres uden varsel for at beskytte Google infrastruktur.

Aktivitet eller funktion Google Workspace- eller
skolekonto
Personlig Google-konto
Undervisere pr. hold 50 50
Holdmedlemmer (undervisere
og elever)
1.000 250
Antal hold, du kan deltage i 1.000 Højst 100 i alt – 30 pr. dag
Antal hold, du kan oprette Ingen grænse 30 pr. dag
Antal invitationer til holdmedlemskab,
du kan sende
500 pr. dag pr. underviser 100 pr. dag pr. underviser
Antal værger pr. elev 20 Funktionen er ikke tilgængelig
Mailadressens synlighed Ingen grænse Funktionen er ikke tilgængelig
Emner pr. hold 200 200
Hold, du kan vælge at sende en opgave, materiale, et spørgsmål eller en meddelelse til på samme tid 20 20

Vigtigt! Du kan godt invitere mere end 50 undervisere, men kun 50 undervisere kan deltage i holdet.

Gruppebegrænsninger

Classroom anvender Google Grupper for alle elever og undervisere med en Google Workspace for Education-konto.

• Hver person kan kun være i et vist antal grupper.
  • Hvis du inviterer en gruppe til at deltage i et hold som medundervisere, må gruppen ikke have mere end 10 medlemmer.

Få flere oplysninger om politikker og begrænsninger for Grupper.

Relaterede emner