Rapportér uriktig bruk

Rapportér innlegg, kommentarer eller kurs som etter din mening bryter programretningslinjene knyttet til uriktig bruk av Classroom.

Hvem kan rapportere uriktig bruk?

Kun elever som bruker Classroom via personlige Google-kontoer, kan rapportere uriktig bruk.

Hvis du bruker G Suite, kan du kontakte organisasjonens administrator for å melde fra om brudd på retningslinjene.

For å finne ut hvilken kontotype du har, kan du sjekke e-postadressen du bruker når du logger på Classroom. Hvis den slutter med @example.com, kan du rapportere uriktig bruk, men hvis den slutter med @skolendin.edu, kan du ikke det.

Hvis du ikke vet hvilken type konto du har, kan du se Hvordan logger jeg på Classroom?.

Hva skjer når jeg rapporterer uriktig bruk?

Hvis du rapporterer uriktig bruk i forbindelse med et kurs, vurderer vi både klagen din og kurset. Kurs som bryter programretningslinjene knyttet til uriktig bruk, blir satt opp for fjerning. Hvis du er hovedlærer for kurset, kan du be om en gjennomgang mens kurset er satt opp for fjerning.

Hvis du rapporterer et innlegg eller en kommentar som utgjør uriktig bruk, fjernes elementet umiddelbart.

Rapportér kurs for misbruk

Merk: Lærere kan ikke rapportere kurs de selv underviser i.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på Mer "" og deretter Rapportér misbruk på kurskortet.

Rapportér misbruk

3. Klikk på det du vil rapportere, og velg en kategori hvis det er nødvendig.
  4. Klikk på Ferdig eller Send inn.
Rapportér misbruk i innlegg eller kommentarer
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset.
  3. Gå til innlegget eller kommentaren og klikk på Mer "" og deretter Rapportér misbruk.

Merk: Hvis du ikke ser Mer "", kan du holde markøren over kommentaren til elementet vises.

Rapportér misbruk
  4. Klikk på det du vil rapportere, og velg en kategori hvis det er nødvendig.
  5. Klikk på Ferdig eller Send inn.

Hva hvis kurset ditt blir rapportert?

Hvis du er hovedlærer for et kurs og får vite at det skal fjernes, kan du be om en gjennomgang.

Be om en gjennomgang
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på Be om en gjennomgang.
  3. Klikk på Send inn.
  4. Klikk på OK hvis noen allerede har bedt om en gjennomgang.
  5. Hvis gjennomgangen er fullført, klikker du på Be om en ny gjennomgang.
  6. Klikk på Send eller OK.