Tehtävien ja tapahtumien seuraaminen ryhmän kalenterissa

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Voit seurata oppilaiden kysymyksiä ja tehtäviä ryhmän kalenterista. Sen jälkeen kun olet luonut Classroom-ryhmän, oppilaat näkevät kalenterin automaattisesti sekä Classroomissa että Google Kalenterissa.

• Classroom-kalenterissa oppilaat näkevät tehtävänsä ja niiden palautuspäivät.
  • Google Kalenterissa oppilaat näkevät lisäämäsi tapahtumat, kuten koepäivät ja retket.

Jos et näe ryhmien kalentereita, järjestelmänvalvojasi on todennäköisesti poistanut kalenterin käytöstä tililläsi.

Tehtävien palautuspäivien katselu Classroomissa

Kun luot tehtäviä ja kysymyksiä, joissa on viimeinen palautus- tai vastauspäivä, ne lisätään automaattisesti kurssin kalenteriin. Sinä ja oppilaasi voitte tarkastella näitä tehtäviä Classroomissa tai Google Kalenterissa.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Klikkaa Kalenteri.

Valitse Kalenteri

4. Valitse avattava tehtävä tai kysymys.

5. (Valinnainen) Jos haluat tarkastella menneitä tai tulevia töitä, klikkaa päivämäärän vierestä Seuraava Seuraava.

Klikkaa nuolta

6. (Valinnainen) Jos haluat nähdä kaikkien kurssiesi tehtävät, klikkaa Kaikki kurssit.
    Jos haluat nähdä vain tietyn kurssin tehtävät, klikkaa ensin Kaikki kurssit ja valitse haluamasi kurssi.

Valitse Kaikki ryhmät

Kurssitapahtumien lisääminen Google Kalenteriin

Voit seurata tapahtumia, kuten retkiä tai koepäiviä, lisäämällä ne tapahtumina Google Kalenteriin. Oppilaiden on avattava Kalenteri tarkastellakseen tapahtumia.

Jos et näe kursseihisi liittyviä kalentereja, järjestelmänvalvojasi on todennäköisesti poistanut kalenterin käytöstä tililläsi.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia.
  3. Valitse seuraavista:
    • Jos kurssilla on Tehtävät-sivu, valitse Tehtävät ja sitten Google Kalenteri Google Kalenteri.

Valitse Kalenteri

• Jos kurssilla ei ole Tehtävät-sivua, valitse Google Kalenteri .

Valitse Kalenteri

Lisätietoja tapahtumien lisäämisestä Google Kalenteriin on ohjeartikkelissa Tapahtuman luominen.