Kalenterien käyttäminen opettajan roolissa

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille. Jos olet oppilas, siirry tänne.

Sinä ja oppilaasi näette kussakin ryhmässä opettajan ja oppilaiden yhteisen Classroom-kalenterin ja toisen kalenterin Google Kalenterissa. Jos et näe ryhmiisi liittyviä kalentereja, järjestelmänvalvojasi on todennäköisesti poistanut Kalenterin käytöstä tililläsi.

Mitä eri kalentereilla voi tehdä?

Google Kalenteri (millä tahansa laitteella) Classroomin kalenteri (vain tietokoneella)
  • Tehtävien määräpäivien tarkistaminen
  • Ryhmän tapahtumien tarkistaminen
  • Henkilökohtaisten muistutusten lisääminen
  • Tapahtumien lisääminen (esim. opintopiirit)

Huom. Lisäämäsi tiedot eivät näy Classroomin kalenterissa.

• Tehtävien määräpäivien tarkistaminen
  • Voit avata kohteen Classroomissa
    klikkaamalla

Huom. Et voi lisätä tietoja Classroomin kalenteriin.

Kohteiden katsominen ja lisääminen

Google Kalenteri on synkronoitava mobiililaitteelle, ennen kuin voit käyttää sitä Classroom-mobiilisovelluksessa. Katso lisätiedot Kalenterin synkronointi puhelimen tai tabletin kanssa ‑ohjeartikkelista.

Huom. Yksittäisille oppilaille osoitetut kohteet näkyvät Classroom-kalenterissasi. Ne eivät näy Google Kalenterissa.

Tehtävien palautuspäivien katsominen
  1. Napauta Classroom .
  2. Napauta yläreunasta Valikko .

3. Napauta Kalenteri.
  4. Avaa tehtävä tai kysymys napauttamalla sitä.
Ryhmän tapahtumien lisääminen Google Kalenteriin
  1. Napauta Classroom .
  2. Napauta yläreunasta Valikko .

3. Napauta Kalenteri.
  4. Valitse alareunasta Lisää ja sitten Tapahtuma .
  5. Lisää tapahtuman tiedot ja napauta Tallenna.

Tapahtumien lisäämistä Kalenteriin käsitellään tarkemmin Tapahtuman luominen ‑artikkelissa.

Muuta aiheeseen liittyvää