Programpolitikker for misbrug og håndhævelse af politikkerne

De programpolitikker, der er angivet nedenfor, gælder for indhold, når du bruger Google Classroom med en personlig Google-konto. Dette omfatter alle Classroom-funktioner som f.eks. kursusnavne, oplysninger, der er delt i holdstrømmen, holdmaterialer, den kommunikation, der udveksles mellem undervisere og elever, og det indhold, der samarbejdes om. De nedenstående programpolitikker er i høj grad med til at sikre, at alle, som bruger Google-produkter, får en positiv oplevelse.

Misbrug af vores tjenester kan forhindre os i at levere dem, og vi beder derfor alle brugere om at overholde politikkerne nedenfor for at hjælpe os med at begrænse misbrug. Når vi får besked om en potentiel overtrædelse af en politik, kan vi gennemgå indholdet og træffe foranstaltninger. Vi kan f.eks. begrænse adgangen til indholdet, fjerne indholdet og begrænse eller ophæve en brugers adgang til Google-produkter.

I vores håndhævelse af politikkerne kan vi dog gøre undtagelser baseret på uddannelsesmæssige, dokumentariske, videnskabelige eller kunstneriske overvejelser, eller hvor der er andre væsentlige fordele for offentligheden ved ikke at træffe foranstaltninger i forbindelse med indholdet.

Husk at læse dem igennem fra tid til anden, da disse politikker kan blive ændret. Gennemgå også Googles servicevilkår, Googles privatlivspolitik samt de servicevilkår og politikker, der gælder for Workspace-tjenester såsom Google Drev, Docs, Gmail og Kalender.

Rapportér misbrug

Hvis du mener, at nogen overtræder politikkerne nedenfor, kan du anmelde overtrædelsen. Hvis du er Workspace-bruger, skal du kontakte din organisationsadministrator for at rapportere en overtrædelse af disse politikker.

Brug dette værktøj til at rapportere krænkelser af ophavsretten eller andet påstået ulovligt indhold. Du vejledes igennem processen med at rapportere indhold, som du mener skal fjernes fra Googles tjenester i henhold til gældende lovgivning.

Programpolitikker

Kontokapring
Du må ikke bruge en anden persons konto uden vedkommendes tilladelse. Vi træffer muligvis de nødvendige foranstaltninger, hvis vi får besked om kontokapring. Vi kan f.eks. anmelde dig til de relevante myndigheder, fjerne din adgang til nogle af vores produkter eller deaktivere din Google-konto.
Seksuelt misbrug af børn og udsættelse af børn for farer

Du må ikke oprette, uploade eller distribuere indhold, der udnytter eller misbruger børn. Dette omfatter alt indhold med seksuelt misbrug af børn. Klik på "Rapportér misbrug" for at rapportere indhold i et Google-produkt, der muligvis udnytter et barn. Hvis du finder indhold andre steder på nettet, skal du kontakte det relevante bureau i dit land direkte.

Google forbyder generelt brugen af vores produkter til at udsætte børn for fare. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, udnyttelse af børn. Det kan f.eks. være:

• Opbygning af tillidsforhold til et barn (f.eks. ved at blive venner med et barn på nettet for at muliggøre seksuel kontakt og/eller udveksling af seksuelle billeder med det pågældende barn enten online eller offline)
  • Seksuel afpresning (f.eks. ved at true eller afpresse et barn med faktisk eller påstået adgang til barnets intime billeder)
  • Seksualisering af mindreårige (f.eks. billeder, der skildrer, opfordrer til eller fremmer seksuelt misbrug af børn, eller skildring af børn på en måde, der potentielt kunne medføre seksuel udnyttelse af børn)
  • Trafficking af børn (f.eks. annoncer eller henvendelser målrettet mod børn med henblik på kommerciel seksuel udnyttelse)
Vi fjerner sådanne former for indhold og træffer de nødvendige foranstaltninger. Vi kan f.eks. anmelde det til National Center for Missing & Exploited Children, begrænse adgangen til produktfunktioner og deaktivere konti. Hvis du mener, at et barn er i fare eller har været udsat for misbrug, udnyttelse eller trafficking, skal du omgående kontakte politiet. Hvis du allerede har anmeldt det til politiet og stadig har brug for hjælp, eller hvis du har mistanke om, at et barn udsættes for eller har været udsat for fare i forbindelse med vores produkter, kan du rapportere dette til Google.
Omgåelse
Du må ikke deltage i handlinger, der har til formål at omgå vores politikker eller undergrave begrænsninger, der gælder for din konto. Dette omfatter oprettelse eller brug af flere konti eller andre metoder med det formål at anvende adfærd, der tidligere er blevet forbudt. Vi træffer muligvis de nødvendige foranstaltninger, hvis vi får besked om omgåelse. Vi kan f.eks. anmelde dig til de relevante myndigheder, fjerne din adgang til nogle af vores produkter eller deaktivere din Google-konto.
Farlige eller ulovlige aktiviteter
Du må ikke bruge dette produkt til ulovlige aktiviteter eller til at fremme aktiviteter, varer, tjenester eller oplysninger, der forårsager alvorlig og øjeblikkelig skade på mennesker eller dyr. Vi tillader generelle oplysninger om indhold i en uddannelsesmæssig, dokumentarisk, videnskabelig eller kunstnerisk sammenhæng, men sætter grænsen ved indhold, der direkte fremmer skade eller opfordrer til ulovlig aktivitet. Vi træffer de nødvendige foranstaltninger, hvis vi får besked om ulovlige aktiviteter. Vi kan f.eks. anmelde dig til de relevante myndigheder, fjerne din adgang til nogle af vores produkter eller deaktivere din Google-konto.
Chikane, mobning og trusler
Du må ikke chikanere, mobbe eller true andre. Vi tillader heller ikke, at dette produkt bliver brugt til at engagere eller opfordre andre til disse aktiviteter. Dette omfatter at terrorisere bestemte personer, true andre med alvorlig skade, seksualisere nogen på en uønsket måde, afsløre personlige oplysninger om nogen, der kan bruges til at gøre alvor af trusler, nedsætte eller nedgøre ofre for vold eller ulykke, opfordre andre til at gøre dette eller på anden måde chikanere andre. Vær opmærksom på, at onlinechikane også er ulovligt mange steder og kan have alvorlige konsekvenser offline for såvel udøver som offer. Vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger, hvis vi får besked om trusler om skade eller andre farlige situationer. Vi kan f.eks. anmelde dig til de relevante myndigheder, fjerne adgangen til nogle af vores produkter eller deaktivere din Google-konto.
Hadefulde ytringer
Du må ikke deltage i hadefulde ytringer. Hadefulde ytringer er indhold, der opfordrer til eller billiger vold mod, eller hvis primære formål er at anspore til had mod en enkeltperson eller en gruppe på baggrund af race eller etnisk oprindelse, religion, handicap, alder, nationalitet, veteranstatus, seksuel orientering, køn, kønsidentitet eller andre kendetegn, der er forbundet med systematisk diskrimination eller marginalisering.
Personefterligning og urigtige oplysninger vedrørende identitet

Du må ikke udgive dig for at være en person eller en organisation eller give urigtige oplysninger. Dette omfatter efterligning af en person eller organisation, som du ikke repræsenterer, at give vildledende oplysninger om en brugers/et websites identitet, kvalifikationer, ejerskab, formål, produkter, tjenester eller virksomhed.

Dette omfatter også indhold eller en konto, der giver urigtige oplysninger eller skjuler sit ejerskab eller primære formål, f.eks. ved at give urigtige oplysninger eller bevidst at skjule dit oprindelsesland eller andre væsentlige oplysninger om dig selv, når du stiller indhold om politik, sociale samfundsproblemer eller sager med offentlig interesse til rådighed for brugere i andre lande end dit eget. Vi tillader parodier, satire og brug af pseudonymer, så længe du undgår indhold, der sandsynligvis vil vildlede din målgruppe om din sande identitet.

Malware og lignende skadeligt indhold
Du må ikke udsende malware eller indhold, der skader eller forstyrrer driften af netværk, servere, slutbrugerenheder eller anden infrastruktur. Dette omfatter direkte hosting, indlejring eller udsendelse af malware, virus, skadelig kode, anden skadelig eller uønsket software eller lignende indhold. Det omfatter også indhold, der udsender virus, forårsager pop op-vinduer, forsøger at installere software uden brugerens samtykke eller på anden måde påvirker brugere med skadelig kode. Få flere oplysninger i vores politikker for Beskyttet browsing.
Vildledende indhold

Du må ikke distribuere indhold, der narrer, vildleder eller forvirrer brugerne. Dette omfatter:

• Vildledende indhold, der er relateret til borgerlige og demokratiske processer: Indhold, der er påviseligt falsk, og som kan underminere deltagelse i eller tillid til borgerlige eller demokratiske processer væsentligt. Dette omfatter oplysninger om offentlige afstemningsprocedurer, kvalificering for politiske kandidater baseret på alder eller fødested, valgresultater og deltagelse i folketælling, der er i strid med den officielle regerings registreringer. Det omfatter også forkerte påstande om, at en politisk person eller embedsmand er død, har været involveret i en ulykke eller pludselig har fået en alvorlig sygdom.
  • Vildledende indhold, der er relateret til skadelige konspirationsteorier: Indhold, der promoverer eller gør det troværdigt, at enkeltpersoner eller grupper systematisk begår handlinger, der forårsager omfattende skade. Dette indhold modsiges af solide beviser og har resulteret i eller ansporer til vold.
  • Vildledende indhold, der er relateret til skadelig sundhedspraksis: Vildledende sundhedsrelateret og medicinsk indhold, der fremmer eller opfordrer andre til at deltage i fremgangsmåder, der kan føre til alvorlig fysisk eller følelsesmæssig skade på enkeltpersoner, eller som er til alvorlig fare for folkesundheden.
  • Manipulerede medier: Medier, der er blevet teknisk manipuleret eller forfalsket på en måde, der vildleder brugerne, og som kan udgøre en stor risiko for alvorlig skade.

Eksplicitte billeder uden samtykke
Du må ikke gemme eller distribuere private billeder eller videoer af en anden person, hvor personen optræder nøgen, eller med seksuelt eksplicit eller ikke-eksplicit intimt og seksuelt indhold uden vedkommendes samtykke. Hvis nogen har sendt private billeder eller videoer af dig, hvor du optræder nøgen, eller med seksuelt eksplicit eller ikke-eksplicit intimt og seksuelt indhold, kan du rapportere det til os her.
Personlige og fortrolige oplysninger
Du må ikke gemme eller distribuere andre personers personlige eller fortrolige oplysninger uden deres samtykke. ​Dette omfatter brugen af følsomme oplysninger, f.eks. amerikanske personnumre, bankkontonumre, betalingskortnumre, billeder af underskrifter og personlige sundhedsdokumenter. Vi udfører normalt ikke handlinger til håndhævelse i tilfælde, hvor disse oplysninger er bredt tilgængelige andre steder på nettet eller i offentlige registre, f.eks. nationale id-numre, der er angivet på et regeringswebsite.
Phishing
Du må ikke bruge dette produkt til phishing. Dette omfatter anmodning om eller indsamling af følsomme oplysninger som f.eks. adgangskoder, økonomiske oplysninger og personnumre.
Regulerede varer og tjenester
Du må ikke sælge, annoncere eller fremme salget af regulerede varer og tjenester. Regulerede varer og tjenester omfatter alkohol, hasardspil, medicin, ikke-godkendte kosttilskud, tobak, fyrværkeri, våben og medicinske apparater.
Eksplicit indhold af seksuel karakter
Du må ikke distribuere indhold, der indeholder seksuelt eksplicit materiale, f.eks. materiale med nøgenhed, udpenslede seksuelle handlinger og pornografisk indhold. Dette omfatter også tiltrækning af trafik til kommercielle pornografiske websites. Vi tillader nøgenhed i indhold med uddannelsesmæssige, dokumentariske, videnskabelige eller kunstneriske formål.
Spam
Du må ikke udsende spam. Dette kan omfatte uønsket salgsfremmende eller kommercielt indhold, uønsket indhold, der er oprettet af et automatiseret program, uønsket gentagende indhold, meningsløst indhold eller andet, der lader til at være en masseanmodning.
Systemforstyrrelser og -misbrug
Du må ikke misbruge dette produkt, og du må ikke skade, forringe eller påvirke driften af netværk, enheder eller anden infrastruktur negativt. Dette omfatter forringelse, deaktivering eller negativ indflydelse på alle aspekter af produktet og dets tjenester. Vi træffer muligvis de nødvendige foranstaltninger, hvis vi får besked om systemforstyrrelser og -misbrug. Vi kan f.eks. anmelde dig til de relevante myndigheder, fjerne adgangen til nogle af vores produkter eller deaktivere din Google-konto.
Voldelige organisationer og bevægelser

Kendte voldelige ikke-statslige organisationer og bevægelser må ikke bruge dette produkt til noget formål.

Du må ikke distribuere indhold, der muliggør eller promoverer disse gruppers aktiviteter. Det kan f.eks. være indhold vedrørende rekruttering, koordinering af online- eller offlineaktiviteter, deling af vejledninger eller andet materiale, der kan fremme skade, promovering af voldelige ikke-statslige organisationers ideologier, promovering af terrorhandlinger, opfordring til vold eller hyldest af angreb foretaget af voldelige ikke-statslige organisationer.

Afhængigt af det pågældende indhold skrider vi muligvis også til handling over for brugeren.

Indhold, der er relateret til voldelige ikke-statslige organisationer, kan være tilladt i en uddannelsesmæssig, dokumentarisk, videnskabelig eller kunstnerisk sammenhæng. Vær dog opmærksom på, at der i så fald skal gives tilstrækkeligt med oplysninger til, at brugerne kan forstå sammenhængen.

Billeder af mindreårige uden samtykke
Du må ikke gemme eller distribuere billeder af mindreårige uden udtrykkeligt samtykke fra barnets forælder, værge eller juridiske repræsentant. Hvis en person har gemt eller distribueret et billede af en mindreårig uden det nødvendige samtykke, skal du rapportere det til os her.
Vold og blodsudgydelse
Du må ikke gemme eller distribuere voldeligt eller blodigt indhold med virkelige mennesker eller dyr, hvis primære formål er at chokere, vække sensation eller være respektløst. Dette omfatter ekstremt grafiske materialer, f.eks. lemlæstelse eller nærbilleder af lemlæstede lig, og grafiske materialer, f.eks. indhold med meget blod. Indhold kan være tilladt i en uddannelsesmæssig, dokumentarisk, videnskabelig eller kunstnerisk sammenhæng. Vær dog opmærksom på, at der i så fald skal gives tilstrækkeligt med oplysninger til, at brugerne kan forstå sammenhængen. I visse tilfælde kan indhold være så voldeligt eller chokerende, at det ikke får lov til at blive på vores platforme, uanset hvor meget sammenhæng der gives. Det er heller ikke tilladt at opfordre andre til at begå specifikke voldshandlinger.

Andre politikker

Krænkelse af ophavsret
Du må ikke distribuere ophavsretligt beskyttet indhold uden godkendelse eller angive links til websites, hvor folk kan hente uautoriserede downloads af ophavsretligt beskyttet indhold. Det er vores politik at reagere på klager over påståede krænkelser af ophavsretten. Rapporteret krænkelse af immaterielle rettigheder, heriblandt ophavsret, medfører lukning af kontoen. Hvis du bemærker en overtrædelse af Googles politikker om ophavsret, skal du rapportere denne krænkelse af ophavsretten.
Brugerkonti
Eleverne kan ikke bruge dette produkt på en skole med deres personlige Google-konti. For at bruge dette produkt til elever skal skolen oprette en Workspace for Education-konto. Hvis du mener, at dette produkt bruges med personlige konti på en skole, skal du rapportere det pågældende hold.