Om sammendrag til foresatte via e-post

Denne artikkelen er for elever.

Foresatte kan kun legges til for elever som bruker Classroom med G Suite-kontoer. Se Om Classroom-brukerkontoer for mer informasjon.

Når en av dine foresatte knyttes til Classroom, får han eller hun regelmessig tilsendt e-post om arbeidet ditt og kursene dine. Disse e-postene, som kalles «sammendrag til foresatte via e-post», inneholder informasjon om følgende:

• Manglende innleveringer – arbeid som var forsinket på det tidspunktet e-posten ble sendt
  • Kommende arbeid – arbeid med leveringsfrist i dag og i morgen (for daglige e-poster) eller arbeid med frist den kommende uken (for ukentlige e-poster)
  • Kursaktivitet – kunngjøringer, oppgaver og spørsmål som lærere nylig har lagt ut

En lærer eller skoleadministrator kan invitere en foresatt til å motta sammendrag om deg via e-post. Når en av dine foresatte blir lagt til og tilknyttet deg, får du en e-post med dennes navn og e-postadresse. Hvis du ikke gjenkjenner vedkommende som din foresatte, må du kontakte læreren din.

Her er et eksempel på e-poster foresatte kan motta:

Et eksempel på et sammendrag til foresatte