Tietoja huoltajien sähköpostiyhteenvedoista

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Huoltajia voi lisätä vain sellaisille oppilaille, jotka käyttävät Classroomia G Suite ‑tileillä. Lue lisää artikkelista Tietoja Classroomin käyttäjätileistä.

Kun huoltajasi liittyy Classroomiin, hän saa säännöllisesti sähköposteja töistäsi ja ryhmistäsi. Näissä huoltajan sähköpostiyhteenvedoissa on seuraavat tiedot:

• Puuttuvat työt: Työt, jotka olivat myöhässä, kun sähköposti lähetettiin.
  • Tulevat työt: Työt, joiden palautuspäivä on kuluvana tai seuraavana päivänä (päivittäiset sähköpostit) tai seuraavalla viikolla (viikoittaiset sähköpostit).
  • Kurssin toiminta: Opettajien hiljattain julkaisemat ilmoitukset, tehtävät ja kysymykset.

Opettaja tai koulun järjestelmänvalvoja voi kutsua huoltajan vastaanottamaan sinua koskevia sähköpostiyhteenvetoja. Kun sinulle lisätään huoltaja, saat sähköpostissa tiedon tästä henkilöstä ja hänen sähköpostiosoitteensa. Jos et tunnista huoltajaa, ota yhteyttä opettajaasi.

Tässä on esimerkki vanhempasi tai huoltajasi vastaanottamasta sähköpostista:

Esimerkki huoltajan ilmoituksesta