Dela till Classroom från en mobil enhet

Du kan överföra och dela material från appar till Classroom på din mobila enhet.

Du kan dela länkar, videoklipp, bilder och Google Drive-objekt till Classroom på enheten.

1. Leta rätt på det du vill dela.
  2. Tryck på Dela följt av Classroom .
  3. Som standard är den klass som senast var aktiv markerad. Ändra klass genom att trycka på Nästa och välja en annan klass.
  4. Tryck på Bifoga till uppgift eller Nytt inlägg.
  5. Bifoga det du vill dela till en hemuppgift genom att markera hemuppgiften, göra eventuella ändringar och trycka på Spara
  6. Bifoga det du vill dela i ett nytt inlägg genom att lägga till eventuell information och trycka på Lägg upp .