Del til Classroom via mobilenheter

Du kan laste opp og dele innhold fra apper til Classroom via mobilenheter.

Du kan dele linker fra andre nettsteder samt innhold fra appene dine til Classroom via enheten din.

1. Trykk på Del  på nettstedet eller innholdet du vil dele.
  2. Sveip over skjermen, og trykk på Classroom .
  3. Som standard velges kurset der det sist var aktivitet. For å bytte kurs, trykk på Neste   og velg et annet kurs.
  4. Trykk på Legg ved i oppgaven eller Nytt innlegg.
  5. For å legge elementet ved i en oppgave, velg oppgaven, utfør eventuelle endringer, og trykk på Levér.
  6. For å legge ved elementet i et nytt innlegg, legg til eventuell informasjon og trykk på Legg ut .