Del til Classroom via mobilenheter

Du kan laste opp og dele innhold fra apper til Classroom via mobilenheter.

Du kan dele linker, videoer, bilder og Google Disk-elementer til Classroom via enheten din.

1. Finn det du vil dele.
  2. Trykk på Del og deretter Classroom .
  3. Som standard velges kurset der det sist var aktivitet. For å bytte kurs, trykk på Neste   og velg et annet kurs.
  4. Trykk på Legg ved i oppgaven eller Nytt innlegg.
  5. For å legge ved elementet i en oppgave, velg oppgaven, utfør eventuelle endringer og trykk på Send.
  6. For å legge ved elementet i et nytt innlegg, legg til eventuell informasjon og trykk på Legg ut .