Delen met Classroom vanaf een mobiel apparaat

Je kunt materialen uit apps uploaden en delen in Classroom op je mobiele apparaat.

Op je apparaat kun je links, video's, afbeeldingen en Google Drive-items delen met Classroom.

1. Ga naar wat je wilt delen.
  2. Tik op Delen Delen en vervolgens Classroom Knop Delen met Classroom.
  3. Standaard wordt de lesgroep geselecteerd die het laatste actief was. Als je de lesgroep wilt wijzigen, tik je op Volgende Volgende en selecteer je een andere lesgroep.
  4. Tik op Bijvoegen bij opdracht of Nieuw bericht.
  5. Als je de content wilt bijvoegen bij een opdracht, selecteer je de opdracht, breng je je wijzigingen aan en tik je op Verzenden.
  6. Als je de content wilt bijvoegen bij een bericht, voeg je eventuele gegevens toe en tik je op Plaatsen Plaatsen.