Jakaminen Classroomiin mobiililaitteesta

Voit lähettää ja jakaa materiaalia sovelluksista Classroomiin mobiililaitteella.

Voit jakaa laitteella Classroomiin linkkejä, videoita, kuvia ja Google Drive ‑kohteita.

1. Etsi jaettava kohde.
  2. Napauta Jaa Jaa ja sitten Classroom Classroomin jakamispainike.
  3. Oletusvalintana on viimeisin aktiivinen kurssi. Vaihda kurssia napauttamalla Seuraava Seuraava ja valitsemalla toinen kurssi.
  4. Napauta Liitä tehtävään tai Uusi viesti.
  5. Liitä tehtävään valitsemalla tehtävä, tekemällä tarvittavat muutokset ja napauttamalla Lähetä.
  6. Liitä uuteen viestiin lisäämällä tarvittavat tiedot ja napauttamalla Lähetä viesti Lähetä.