Del med Classroom via en mobilenhed

Du kan uploade og dele materiale fra apps med Classroom via din mobilenhed.

Du kan dele links, videoer, billeder og Google Drev-elementer med Classroom via din enhed.

1. Find det, du vil dele.
  2. Tryk på Del og derefter Classroom .
  3. Det senest aktive hold er valgt som standard. Du skifter hold ved at trykke på Næste  og vælge et andet hold.
  4. Tryk på Vedhæft til lektie eller Nyt indlæg.
  5. Vedhæft til lektie: Vælg den relevante lektie, foretag eventuelle ændringer, og tryk på Indsend.
  6. Nyt indlæg: Tilføj eventuelle oplysninger, og tryk på Send .