Om personopplysningene dine i Classroom

Når du bruker Classroom, er deler av informasjonen din alltid synlig for andre i klassen din. Hvilke personopplysninger du kan se i Classroom, avhenger av rollen din og handlingene lærere og Google Workspace- eller domeneadministratorer har utført.

Hvilke personopplysninger kan folk se?

Rolle: Hvem kan se hva?
Elev
  • Lærerne for kursene dine kan se navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.
  • Andre elever på kursene dine kan se navnet og bildet ditt.
  • Hvis Google Workspace-administratoren din har slått på deling av kontakter, kan klassekameratene dine se e-postadressen din.
  • Foresatte som er tilknyttet kontoen din, kan se navnet og bildet ditt.
  • Google Workspace- eller domeneadministratorer kan se navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.
Lærer
  • Google Workspace- eller domeneadministratorer kan se navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.
  • Medlærerne på kursene dine kan se navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.
  • Elevene på kursene dine kan se navnet ditt og bildet ditt.
  • Foresatte som er tilknyttet elevene dine, kan se navnet ditt.
  • Personer du inviterer til å delta på et kurs, kan se navnet ditt og e-postadressen din i invitasjonen.
  • Hvis Google Workspace-administratoren din har slått på deling av kontakter, kan elevene se e-postadressen din i andre Google-tjenester, for eksempel Google Dokumenter og Gmail.
  • Hvis du gir apper fra tredjeparter tilgang til Classroom-data, kan det hende at tredjeparten ser kontaktinformasjon.
Foresatt som er tilknyttet en elev (kun Google Workspace for Education)
  • Lærere og medlærere som underviser eleven din, kan se navnet ditt og e-postadressen din.
  • Eleven din kan se navnet ditt.
  • Google Workspace-administratorer har tilgang til navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.

Beslektede emner