Om dine personlige oplysninger i Classroom

Når du tilmelder dig Classroom, vil visse oplysninger om dig altid være synlige for andre medlemmer af dit hold. De personlige oplysninger, du kan se i Classroom, afhænger af din rolle og de handlinger, som undervisere og Google Workspace- eller domæneadministratorer foretager.

Hvilke personlige oplysninger kan andre se?

Jeg er… Hvem kan se hvad?
Elev
  • Undervisere på dine hold kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Når undervisningsledere, f.eks. rektorer og afdelingsledere, besøger et hold, kan de se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Andre elever på dine hold kan se dit navn og billede.
  • Hvis din Google Workspace-administrator har aktiveret deling af kontakter, kan dine holdkammerater se din mailadresse.
  • Værger, der er knyttet til din konto, kan se dit navn og billede.
  • Workspace-administratorer kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
Underviser
  • Workspace-administratorer kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Medundervisere på dine hold kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Når undervisningsledere, f.eks. rektorer og afdelingsledere, besøger et hold, kan de se dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Elever på dine hold kan se dit navn og billede.
  • Værger, der er knyttet til dine elever, kan se dit navn.
  • Personer, du inviterer til dit hold, kan se dit navn og din mailadresse i invitationen.
  • Hvis din Google Workspace-administrator har aktiveret deling af kontakter, kan eleverne se din mailadresse i andre Google-tjenester, f.eks. Google Docs og Gmail.
  • Hvis du giver tredjepartsapps adgang til Classroom-data, kan tredjeparten muligvis se kontaktoplysninger.
Værge, der er knyttet til en elev (kun Google Workspace for Education)
  • Undervisere og medundervisere, der underviser din elev, kan se dit navn og din mailadresse.
  • Når undervisningsledere, f.eks. rektorer og afdelingsledere, besøger et hold, kan de se dit navn og din mailadresse.
  • Din elev kan se dit navn.
  • Workspace-administratorer har adgang til dit navn, dit billede og din mailadresse.
Undervisningsledere
  • Når du vælger årsager til dit besøg, modtager den primære underviser en mail med dit navn, dit billede og din mailadresse.
  • Hvis du opretter et opslag, kommenterer eller svarer, mens du besøger et hold:
    • Workspace-administratorer, undervisere og medundervisere kan se dit navn, dit billede og din mailadresse både under og efter dit besøg.
    • Eleverne på holdet kan se dit navn og billede både under og efter dit besøg.
    • Forældre og værger kan se dit navn både under og efter dit besøg.
  • Når du inviterer brugere til at deltage på et hold, viser invitationen dit navn og din mailadresse.
  • Hvis din Workspace-administrator aktiverer deling af kontakter, kan eleverne se din mailadresse i andre Google-tjenester, f.eks. Google Docs og Gmail.
  • Hvis du giver tredjepartsapps adgang til Classroom-data, har tredjeparten muligvis adgang til dine kontaktoplysninger.

Relaterede emner