Verkkosivun jakaminen opettajalle

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille. Jos olet opettaja, siirry tänne.

Voit jakaa verkkosivun tietokoneeltasi opettajan tietokoneelle Chromen Jaa Classroomiin ‑laajennuksen avulla. Opettaja voi myös lähettää verkkosivuja tietokoneellesi laajennuksen avulla.

Voit käyttää Jaa Classroomiin ‑laajennusta vain tietokoneen Chrome-selaimella. Tutustu Chromen Jaa Classroomiin ‑laajennuksen asennusohjeisiin.

Verkkosivun jakaminen opettajalle

Sinulla ja opettajallasi on oltava laajennus asennettuna, jotta voitte jakaa verkkosivuja toisillenne. Jos et ole varma, onko sinulla laajennus, kysy opettajalta.

Huom. Verkkosivun jakamista ei voi kumota.

1. Siirry Chromessa verkkosivulle, jonka haluat jakaa. Klikkaa osoitepalkin vierestä Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike.

Klikkaa Jaa Classroomiin

2. (Valinnainen) Kirjaudu sisään Chromeen. Tutustu Chromen kirjautumisohjeisiin.
  3. Klikkaa opettajasi ryhmän nimeä. Jos et ole vielä liittynyt ryhmään, avaa Classroom klikkaamalla Liity ryhmään.

Klikkaa opettajasi ryhmää

4. Klikkaa Lähetä opettajalle.

Opettajasi saa viestin siitä, että olet jakanut verkkosivun.

Äskettäin jaettujen verkkosivujen tarkastelu

1. Klikkaa Chromen osoitepalkin vierestä Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike.

Klikkaa Jaa Classroomiin

2. (Valinnainen) Kirjaudu sisään Chromeen.
  3. Klikkaa opettajasi ryhmän nimeä.

Klikkaa opettajasi ryhmää

4. Valitse verkkosivut, jotka haluat nähdä:
    • Lähetetty opettajalle: Luettelo äskettäin opettajalle jakamistasi verkkosivuista.
    • Vastaanotettu opettajalta: Luettelo opettajan äskettäin sinulle jakamista verkkosivuista.

Sivuluettelo päivittyy automaattisesti. Näet vain sellaiset verkkosivut, jotka sinä ja opettajasi olette jakaneet viimeisen 18 tunnin aikana. Et voi poistaa sivuja luettelosta itse.