Classroom-datan käyttöoikeuksien määrittäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu Google Workspace ‑järjestelmänvalvojille.

Google Workspace ‑järjestelmänvalvojana voit valita, voivatko verkkotunnuksesi käyttäjät myöntää Classroom-datansa käyttöoikeudet muille sovelluksille OAuth-protokollan avulla. Lue lisää Classroom-sovellusliittymän yleiskatsauksesta tai tutustu kaikkiin Classroom-sovellusliittymän teknisiin tietoihin osoitteessa developers.google.com/classroom.

Classroom-datan käyttöoikeuskäytännön määrittäminen:

1. Kirjaudu Google-hallintakonsoliin.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos käytössäsi on Google Workspace for Education tai G Suite järjestöille, valitse Sovelluksetja sittenGoogle Workspaceja sittenClassroom.
    • Jos käytössäsi on G Suite Basic tai Business tai Google Workspace for Education Plus, valitse Sovelluksetja sittenGooglen lisäpalvelutja sittenClassroom.
  3. Klikkaa Datan käyttö ja valitse Classroom-sovellusliittymän vieressä oleva valintaruutu, jos sallit käyttäjien myöntää käyttöoikeuksia Classroom-dataansa. Poista valinta ruudusta, jos et salli käyttäjien myöntää käyttöoikeuksia.

Huom. Voit määrittää käyttöoikeuden verkkotunnuksen ja organisaatioyksikön tasolla.