Classroom-datan käyttöoikeuksien määrittäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu G Suite ‑järjestelmänvalvojille

G Suite ‑järjestelmänvalvojana voit valita, voivatko verkkotunnuksesi käyttäjät myöntää Classroom-datansa käyttöoikeuden muille sovelluksille OAuth-protokollan avulla. Saat lisätietoja lukemalla Classroom-sovellusliittymän yleiskatsauksen tai tutustumalla kaikkiin Classroom-sovellusliittymän teknisiin tietoihin osoitteessa developers.google.com/classroom.

Classroom-datan käyttöoikeuskäytännön määrittäminen:

1. Kirjaudu Google-hallintakonsoliin.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos käytössäsi on G Suite for Education tai G Suite for Nonprofits, valitse Sovellukset ja sitten G Suite ja sitten Classroom.
    • Jos käytössäsi on G Suite Basic, Business tai Enterprise, valitse Sovellukset ja sitten Googlen lisäpalvelut ja sitten Classroom.
  3. Klikkaa Datan käyttöoikeudet ja valitse Classroom-sovellusliittymän vieressä oleva valintaruutu, jos sallit käyttäjien myöntää käyttöoikeuksia Classroom-dataansa. Poista valinta ruudusta, jos et salli käyttäjien myöntää käyttöoikeuksia.

Huom. Voit määrittää käyttöoikeuden verkkotunnuksen ja organisaatioyksikön tasolla.